Menu

Dodatki zaokrožijo podobo ambientov. So kot majhni sladkorčki, ki dodatno zasladijo prostor. S pravo izbiro dodatkov lahko prostor popestrimo in poudarimo posamezne kose pohištva.

Vse dodatne informacije dobite v našem salonu v Ljubljani. E: salon@stilles.si  /  T: 01 4340 174


Lestenci in luči

Stilles je ekskluzivni zastopnik kristalnih lestencev, stenskih in stropnih luči češkega proizvajalce Preciosa Lighting ter svetil Gomiero. Podjetje Preciosa slovi kot luksuzni proizvajalec kristalnih lestencev, ki temelji na stoletni tradiciji ročnega dela, kvalitete, unikatnosti in dizajna. Gomiero pa izdeluje visoko kvalitetna svetila za opremo hotelov. Oba proizvajalca slovita po izjemnih referencah pri opremi najbolj luksuznih hotelov širom sveta.

Vabljeni k ogledu artiklov: PRECIOSA – Kolekcije za dom


Rustikalni izdelki

Rustikalne izdelke zlahka kombinirate z različnimi stili pohištva. Še posebej trendovski videz pa lahko dosežete s kombiniranjem sodobnega z rustikalnim. Dodatki italijanskega proizvajalca Fratelli Capanni, ki so na voljo v našem razstavno-prodajnem salonu v Ljubljani, izvrstno dopolnjujejo videz ambienta. Dekorativni in funkcionalni artikli so izdelani iz kovanega železa, umetno staranega lesa, naravnega kamna in keramike.

Več lahko vidite na spletni strani proizvajalca: F.lli CAPANNI – Rustikalni dodatki za dom


Čistila

Ponujamo vam tudi razne sete za čiščenje in nego tkanin, usnja, mikrovlaken ter lesa.


Vzmetnice in ležišča BERNARDA

Visoko kakovostne vzmetnice in ležišča podjetja Bernarda nudimo pri opremljanju najzahtevnejših objektov doma in po svetu.
Primerne so tako za opremo hotelov, apartmajev in vil kot za domačo uporabo. Podjetje ima vse ustrezne certifikate za področje kakovosti (Tuv-Cert-Iso) in okoljske ustreznosti (Oko-tex), vzmetnice pa so tudi medicinsko preverjene.

Vsi tipi vzmetnic so na voljo v standardnih dimenzijah (širina od 80-200 cm in dolžina od 190-220 cm).

Večino modelov si lahko ogledate v našem salonu v Ljubljani ali na spletni strani podjetja: BERNARDA – Vzmetnice in ležišča