Nova in vznemirljiva kolekcija je tu!

Metropolitán je raznolika kolekcija pohištva za dom, ki poudarja temeljno ravnovesje med udobjem, slogom in funkcionalnostjo v povezavi s tehnološkim napredkom v izdelavi.

Furnir hrasta je površinsko obarvan in na voljo v treh tonih – natur (LO), svetlo rjav (BO) in temno rjav (DO), zaščiten pa je z inovativnim Re:NEW, okolju prijaznim lakom na vodni osnovi, ki matira površino in jo ščiti pred prstnimi odtisi, kavnimi madeži in manjšimi razami. Njegova posebnost je v tem, da lahko manjše praske odpravimo že samo z vročo krpo. Plošče nekaterih izdelkov so dobavljive tudi z premazom »microtopping« v štirih barvah, ki je visoko odporen na udarce, obrabo in vodo ter tako primerljiv z lastnostmi kamna. Za kontrast so dodani detajli z učinkom patinirane medenine in ploskve iz stekla ter umetnega kamna.

Kolekcija je zasnovana tako, da vaš dom napolni s samozavestjo in osebnostjo. Kosi izstopajo in živijo v okolju tako posamično kot z enostavnimi kombinacijami, ki ustrezajo nenehno spreminjajočemu se načinu življenja sodobnega metropolitana.

Katalog izdelkov: Metropolitán – NOVO!