Dodatki zaokrožijo podobo ambientov. So kot majhni sladkorčki, ki dodatno zasladijo prostor. S pravo izbiro dodatkov lahko prostor popestrimo in poudarimo posamezne kose pohištva.

Vse dodatne informacije dobite v našem salonu v Ljubljani. E: salon@stilles.si  /  T: 01 4340 175 ali 01 4340 174

SVETILA

Stilles je ekskluzivni zastopnik talnih, stenskih in stropnih luči italijanskega proizvajalce svetil Elle Gomiero, ki izdeluje visokokakovostna svetila za opremo doma in hotelov.


RUSTIKALNI IZDELKI

Rustikalne izdelke zlahka kombinirate z različnimi pohištvenimi slogi. Še posebno trendovski videz pa lahko dosežete s kombiniranjem sodobnega z rustikalnim. Dodatki italijanskega proizvajalca F.lli Capanni, ki so na voljo v našem razstavno-prodajnem salonu v Ljubljani, izvrstno dopolnjujejo videz ambienta. Dekorativni in funkcionalni izdelki so narejeni iz kovanega železa, umetno staranega lesa, naravnega kamna in keramike.


VZMETNICE

Visokokakovostne vzmetnice in ležišča podjetja Bernarda ponudimo pri opremljanju najzahtevnejših objektov doma in po svetu.
Primerne so tako za opremo hotelov, apartmajev in vil kot za domačo uporabo. Podjetje ima vse ustrezne certifikate za področje kakovosti (TÜV CERT ISO) in okoljske ustreznosti (Oeko-Tex), vzmetnice so tudi medicinsko preverjene.

Vsi tipi vzmetnic so na voljo v standardnih dimenzijah (širina 80–200 cm in dolžina 190–220 cm).