Naš recept za kakovostno izvedbo se skriva v usklajenih procesih.

Izvedbeni del projekta bo pokazal ves trud, vložen v načrtovanje, naši izkušeni sodelavci pa bodo pomagali, da nič ne bo prepuščeno naključju. V zadnji fazi sledi:

• proizvodnja,
• izvedba zaključnih gradbenih del:

1. suhomontažnih zidov, stropov, revizijskih odprtin,
2. polaganja keramike,
3. vgradnja sanitarne keramike in kopalniške galanterije,
4. polaganje talnih oblog,
5. slikopleskarska dela,
6. polaganje stenskih oblog,
7. namestitev svetil in električnih elementov,
8. vzpostavitev in upravljanje začasnega skladišča na objektu,

• nadzor na gradbišču,
• logistika, v skladu s procesi na objektu,
• namestitev opreme,
• primopredaja objekta.

SStilles konstantno nadgrajuje svojo proizvodno tehnologijo tako, da se na eni strani prilagaja svetovnim trendom proizvodnje pohištva, pri čemer se zahtevata brezhibna kakovost in fleksibilnost, po drugi strani pa vseskozi išče inovativne rešitve, na osnovi katerih hotelirju zagotovi boljšo in trajnejšo funkcijo, gostu pa občutek udobja in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Vsaka nova naložba je skrbno izbrana glede na tehnološke rešitve ter daje poseben poudarek ekologiji in energetskim prihrankom.

Zaupajte nam izvedbo finišinga skupaj z izdelavo pohištva. Tako bodo procesi usklajeni in posledično krajši roki ter kakovostna, harmonizirana izvedba. Naše usposobljene in izkušene ekipe so specializirane tako, da lahko vsa zaključna dela in montaža potekajo ob delovanju hotela. Konkretno to pomeni, da se dela izvajajo v določenem nadstropju hotela, medtem ko so ostala v polni funkciji.

Nadzor na gradbišču izvajamo z lastnim, izkušenim kadrom, pri čemer nadzornik pokriva le določen segment zaključnih gradbeniških del ali montažo pohištva oziroma montažo vrat. Že pred samo izvedbo so napoteni v nadzor izvajanja predhodnih segmentov (groba gradbena dela, električna in vodna napeljava, klimati itn.).

Demontaža
Suhomontaža
Kopalnice
Obdelava tal, sten, stropa
Pohištvo in oprema
Montaža svetil in elektronike

Ostale Storitve