Za hotelsko franšizo H hotels bomo opremljali sodobno dizajniran hotel H+ Hotel Eschborn.

Osemnadstropna nova stavba se nahaja le deset kilometrov severozahodno od Frankfurta v Eschbornu. Na površini 2.500 kvadratnih metrov bo novi hotel H+ z 215 sobami, restavracijo v pritličju in fitnesom v kleti.

Hotel spada v eno večjih nemških hotelskih verig H-hotels. Le-ta ima v centralni Evropi v lasti 79 hotelov in je eden največjih hotelskih operaterjev v regiji centralne Evrope. Skupina ponuja več kot 9.600 sob in zaposluje 2.500 delavcev. Združuje blagovne znamke: Hyperion, H4 Hotels, H2 Hotels, H+ Hotels, H.ostels in H.omes.

V konkretnem primeru novega projekta gre za novogradnjo, prva gradbena dela so se pričela julija 2021. Zaključek je predviden v drugem kvartalu leta 2023. Stavba bo certificirana s certifikatom LEED Gold. To v praksi pomeni, da je so bili upoštevani vsi standardi za načrtovanje, gradnjo in vzdrževanje zgradb na okolju prijazen način. LEED spodbuja integriran trajnostni pristop s prepoznavanjem učinkovitosti na ključnih področjih kot so; inovacije v oblikovanju, kakovostno okolje v zaprtih prostorih, zmanjšan vpliv na okolje, optimalna izgradnja in nižji stroški obratovanja ter mnogi drugi.

V Stillesu bomo poskrbeli za izdelavo in vgradnjo kompletne interjerne opreme, tako za sobe kot tudi za javni del objekta. Notranjo opremo za hotel je oblikoval uveljavljeni dizajnerski studio Unykat iz Avstrije, specializiran predvsem na področju oblikovanja interierja v gastronomiji in hotelirstvu.

Dela bomo zaključili maja 2023.