Jw Frajw Building Exterior 10242 Classic Hor

Podpisali smo pogodbo za obnovo hotela JW Marriott Frankfurt.

Pred kratkim smo podpisali pogodbo za obnovo hotela JW Marriott Frankfurt. Gre za prvi hotel te znamke, ki ga opremljamo.

Brand JW Marriott je bil ustanovljen leta 1984 z odprtjem prvega hotela v Washingtonu. Kot splošno vodilo v Marriottovi hierarhiji znamka tekmuje v razkošju kot pri Ritz-Carltonu, vendar je po atraktivnosti nad tradicionalnim Marriottom in Renaissanceom. To se izraža v smislu višje kakovosti delovanja objekta, kompletnega interierja ter opreme in materialov, ki so na voljo gostom. V centralni Evropi se nahaja je le šest hotelov pod omenjeno hotelsko znamko.

Hotel se nahaja v centru Frankfurta in se razteza v kar 19 nadstropij. Sobe in apartmaji so med najbolj prostornimi v središču, prav vsi pa imajo okna od stropa do tal s čudovitim pogledom na mesto. Sicer smo za omenjeni hotel leta 2008 že izdelali kompletno opremo, vendar je v tistem času hotel spadal v drugo hotelsko verigo.

Prenavljamo 219 sob in hodnike v 19 nadstropjih. Dobavljamo kompletno interijerno prostostoječo opremo in del vgradne opreme, dekorativna svetila ter talne tekstilne obloge za sobni del kakor tudi hodnike. Del vgrajene pohištvene opreme bo ostalo v sobah in se bo na mestu obnovilo. To kompleksno obnovo bomo izvedli v posebej pripravljeni komori v garažnem delu objekta.

Javni del se nahaja v štirih nadstropjih in se bo prenavljal postopoma. Primarno se bosta izdelala prvo in drugo nadstropje v območju bara ter restavracije.

Z deli bomo pričeli junija 2023, objekt pa bomo predali v uporabo v drugi četrtini leta 2024.

 

(photo credit: JW Marriott Frankfurt)