5a4e36020640f

Podpisali smo pogodbo s Paragraph Golf & Spa Resort Tabori Hill v Tbilisiju

V preteklih tednih smo podpisali pogodbo in že pričeli z pripravljalnimi aktivnostmi za izdelavo in dobavo interierne opreme za suite in javni del hotelskega kompleksa Paragraph Golf & Spa Resort Tabori Hill v Tbilisiju v Gruziji. Resort spada v hotelsko verigo Marriott, natančneje pod znamko Autograph Collection.

Gre večnamenski rekreacijski kompleks, ki se nahaja nad starim mestnim jedrom, poleg Tbilisijskega botaničnega vrta. Letovišče bo vsebovalo luksuzni hotel s 177 sobami, igrišče za golf, klubsko hišo, različne športne objekte, restavracije in kavarne. Projekt bo imel žičniško povezavo s hoteloma Paragraph Convention Center in Paragraph Luxury Collection, kar bo obiskovalcem omogočilo dostop do letovišča iz središča mesta v samo 10 minutah z okolju prijaznim javnim prevozom.

Omenjeni kompleks se razteza na 17.000 m², projekt pa obsega 40ha površine, od tega bo poseljeno območje hotela in golfa zasedale le 2% celotnega ozemlja, ostalo bo namenjeno rekreaciji. To bo največje rekreacijsko območje v Tbilisiju, odprto za javnost.

Oblika večnamenskega rekreacijskega kompleksa, ki se zgleduje po naravni krajini, je prispevala k integraciji sodobnega dizajna v naravni videz območja. Hotel je zasnovan v lesnih odtenkih, zliva se z idilično pokrajino in gostom daje občutek harmonije z okoliško naravo. Za gradnjo tega sodobnega projekta so bili uporabljeni inovativni materiali najvišje kakovosti.

Stilles bo poskrbel za vso tehnično dokumentacijo in proizvodnjo dokumentacijo ter prav tako opravil montažo in nadzor pri vgradnji interierne opreme na objektu. Projekt dizajna hotela je bil pripravljen v studiu HAT Design Lab, priznane francoske oblikovalke prostorov Anne-Marie Sabatier Robert iz Pariza, s katero smo že sodelovali pri izvedbi prestižnejših hotelskih dizajnov v okviru franšize Marriott.

Odprtje hotela in golf kluba Paragraph Tabori na planoti Tabori je predvideno jeseni 2024.