Img 2796 B2

Aplicirali smo novo tehnologijo, ki omogoča nanos “RE:new” laka tudi na robove

Stilles Re:NEW je površinska zaščita, ki zagotavlja popolno zaščito različnih materialov in trendovski mat učinek na površini.

S pomočjo posebnega postopka obdelave v zadnjo plast nanosa laka dodamo dušik in tako suhe matirne delce laka dvignemo na površino pod določenim kotom ter se utrdijo z UV žarki, z razliko od običajnih zaščitnih nanosov, kjer so ti delci razporejeni plosko na površino. Materiali lakirani z Re:NEW tehnologijo se ne razijo, so vodoodporni, vodo odbojni in na njih ni vidnih prstnih odtisov ter madežev (razlite tekočine in podobno).

Dodatna prednost opisane tehnologije je v tem, da morebitne praske brez težav popravimo kar z vročo krpo. Ob poškodbi se namreč suhi delci v laku prestavijo a jih s toploto preprosto postavimo na prvotno mesto.

Re:NEW je rezultat raziskav, vezanih na zahteve trga, ki zagotavlja možnost uporabe naravnih materialov v kopalnicah in sledenje trendu nizkega sijaja pri opremljanju vseh bivalnih prostorov. Zagotavlja za 40% večjo odpornost proti madežem in praskam, zato je zelo pomemben tudi pri zaščiti parketa. Uporabljamo ga lahko na vseh naravnih materialih ali pokrivnih barvah. Ob doslednem upoštevanju termičnih lastnosti tudi na plastiki in kovini.

Stilles je edini proizvajalec s tovrstno tehnologijo v Sloveniji in eden redkih proizvajalcev v Evropi, ki uspešno rešuje tudi nanose na robovih.