20191119 114006

Razstavljamo na sejmu Sleep & Eat v Londonu

Sleep & Eat v Londonu je najpomembnejši, najbolj napreden in cenjen dogodek povezan s hotelirstvom in gastronomijo v Veliki Britaniji.

S predstavitvijo najbolj inovativnih konceptov, kreativnimi predstavitvami izdelkov, tako nastajajočih kot ikoničnih blagovnih znamk – ta dogodek prikazuje in združuje ljudi ki oblikujejo, razvijajo in opremljajo. Prav ti stojijo za nekaterimi najuspešnejšimi in najbolj odmevnimi hoteli, restavracijami in bari po svetu.

Stilles se je kot ključen partner pridružil konzorciju štirih renomiranih proizvajalcev katerega nosilec je priznana francoska oblikovalska hiša HAT-design iz Pariza.

Futurističen koncept z interaktivnim pristopom predstavlja rešitve, ki upoštevajo estetiko, funkcionalne potrebe, tehnološke možnosti, dostopnost in skrb za okolje. S temi referencami nagovarjamo prestižne hotelske franšize širom sveta.

STILLES je v celoti izdelal opremo in izvedel montažo razstavnega prostora. Za dobavo sanitarne opreme je poskrbelo partnersko podjetje BETTE iz Nemčije, za dekoracijo sten in dobavo futurističnih tkanin pa je poskrbelo podjetje NOBILIS iz Pariza.

Skupaj pod vodstvom pariške dizajnerske hiše HAT-design smo ustvarili konzorcij štirih partnerjev, ki je sposoben ugoditi željam in potrebam najzahtevnejših hotelskih franšiz.

Vabljeni 19. in 20. novembra 2019, razstavni prostor H52 v Olympia hall v Londonu.