Stilles Austriatrend Bosei 1

Montaža na Austria Trend hotelu Bosei, Dunaj

Pričeli smo z montažo interierne opreme in vrat na objektu Austria Trend Hotel Bosei na Dunaju.

4-zvezdični hotel se nahaja v zelenem rekreacijskem območju Wienerberg, le malo stran od središča mesta. Sicer hotel spada pod blagovno znamko Austria Trend Hotels (Verkehrsbüro Hotellerie GmbH s sedežem na Dunaju) in je specializirano za mestna in poslovna potovanja. Franšiza je prisotna na območju centralne Evrope in lahko se pohvalijo s petindvajsetimi hoteli na širšem območju Dunaja, dodatnih 7 pa v avstrijskih prestolnicah Salzburg, Gradec, Linz in Innsbruck. V skupino spada tudi letoviški hotel na Tirolskem ter hotel v Ljubljani. Austria Trend hoteli ponujajo vse, kar pričakujete od sodobnega hotela najvišjega razreda.

Objekt hotela bo ves čas prenove zaprt in ne bo v funkciji. Gre za obnovo 195 sob in 7 suit. Trenutno smo v fazi montaže pohištva ter vhodnih vrat na 3 in 4 etaži. Vgrajujemo tudi požarno odporna notranja lesena vrata, naše lastne proizvodnje. Požarna odpornost, zvočna izolativnost in klimatska vzdržljivost so kot pomembne zahteve najbolj izražene prav pri hotelskih vratih, pri čemer se mora gost počutiti udobno, varno in prijetno.

Objekt je bil sicer nagrajen z oznako » Austrian Ecolabel«.

Interierna oprema je bila zasnovana trajnostno. Obvladujemo različne materiale – les, kovino, umetne mase. Z naročnikom in dizajnersko hišo WOLF REICHT ARCHITECTS smo sodelovali že v razvojnih fazah, ter nato pripravili kompleksno tehnično dokumentacijo, terminski plan in načrte za kompleteno interiero opremo hotela.

Hotel bo predan v uporabo do avgusta 2021.