H2 Meinz Stilles Hotel Equipment Restaurant

Za hotelsko franšizo H hotels opremljamo sodobno dizajniran hotel H2 v Mainzu

H2 Hotel Mainz je sodobno dizajniran hotel, ki je lociran v okrožju renskega pristanišča Mainz.

Projekt dizajna interjerja je pripravila nemška oblikovalska hiša Kitzig design. Gre za novogradnjo in sicer 5 blokov – dva bloka bosta namenjena hotelski dejavnosti. Do poletja 2022 bomo izdelali in vgradili interierno opremo za 195 udobnih sob, od tega 50 štiri posteljnih sob.

Hotel spada v hotelsko verigo pod okriljem H-Hotels GmbH s sedežem v Bad Arolsenu v Hessen. Veriga ima v lasti hotelske objekte v Nemčiji, Avstriji in Švici je eden največjih hotelskih operaterjev v regiji centralne Evrope. Skupina se ponaša z  2.500 zaposlenimi in 9.600 sobami in vključuje hotele pod lastnimi blagovnimi znamkami Hyperion, H4 Hotels, H2 Hotels, H+ Hotels, H.ostels in H.omes.

Za blagovno znamko H2 je značilen inovativen dizajn in funkcionalna razporeditev prostorov, ki ustvarijo edinstven kozmos za svetovne ali mestne popotnike, družinske ljudi in poslovne potnike. Zaradi 24-urne storitve v udobnem vzdušju so hoteli H2 živahne vroče točke na vrhunskih lokacijah v večjih evropskih mestih. V skladu z odprtim konceptom hoteli H2 ponujajo tudi več posteljne sobe za skupine in družine. Sodoben, dizajnersko usmerjen, proračunsko ozaveščen in nezapleten – to je tisto, kar predstavlja koncept blagovne znamke H2 Hotel.