Gzs Nagrade

Nagrada GZS za izjemne dosežke

Šest gospodarstvenikov iz petih regij je 7. marca letos v Cankarjevem domu prejelo nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Gre za najprestižnejšo in najstarejšo nagrado v Sloveniji, ki je bila letos podeljena že enainpetdesetič, med prejemniki pa je tokrat tudi Rok Barbič, predsednik uprave našega podjetja.

Od leta 1968, ko je bila podeljena prva nagrada je bilo skupaj nagrajeno že 362 gospodarstvenikov in gospodarstvenic, med njimi pa so bili tudi profesorji. Kandidaturo za nagrade obravnava sedem članska komisija v kateri sodelujejo tudi bivši nagrajenci, pri svojem delu pa upošteva splošne in razvojne rezultate, rezultate poslovanja in tržne rezultate ter upošteva dosežke trajnejšega pomena v gospodarstvu.

Čeprav je nagrada podeljena posamezniku, pomeni priznanje celotnemu kolektivu. Dojemamo jo kot nagrado viziji podjetja ter poslovnemu modelu, ki ga soustvarjamo s cenjenimi hotelskimi naročniki, partnerji, dobavitelji in vsemi, ki vsakodnevno skrbijo, da gre Stillesova pot iz projekta v projekt v smeri dolgoročnega razvoja.