Sheraton Zg Stilles Web

Izvajamo projekt prenove javnega dela hotela Sheraton Zagreb po principu »Design & Build«

Naše podjetje je vse pogosteje v procesu interiernega opremljanja hotelov vključeno v izvedbo po principu Design & Build. To predvsem pomeni, da s timom izkušenih arhitektov, oblikovalcev in sodelavci, odgovornimi za izvedbene aktivnosti, vodimo vse faze projekta od zasnove dizajna do izvedbenih del na objektu.

Sheraton se uvršča v premium razred franšiz skupine Marriott Bonvoy, hotel Sheraton Zagreb pa je eden izmed dveh iz omenjene franšize na Hrvaškem in se ponaša s petimi zvezdicami.

Trenutno smo v fazi priprave dizajna interierja za javni del hotela, ki bo sledil sodobno zasnovanemu F&B (Food and beverage) konceptu in postal stičišče, kjer se gostje srečujejo ter uživajo v dobri hrani in družbi.

Pri razvoju sodobnih dizajnov je uporaba inovativnih tehnoloških rešitev nepogrešljiva. Predvsem velja izpostaviti, da bomo v predmetni dizajn vključili rešitev, ki jo ponuja naš tehnološki premaz Re:NEW, ki je odporen proti razenju. Uporaba Re:NEW premaza na pohištvu v javnem delu hotela bo zagotovila trajnostne rešitve in funkcionalne prednosti, ki jih ponuja ta tehnologija.

Gre za prvi projekt, pri katerem za eno od franšiz skupine Marriott pripravljamo dizajn projekt interierja, na kar smo zelo ponosni.