Stilles na sejmu »I Saloni 2019« v Milanu

V torek, 9. aprila, je v Milanu odprl že 58. leto zapored svoja vrata eden največjih sejmov pohištva na svetu, znan pod imenom ‘Salone Internazionale del Mobile Milano‘ in žel pozornost mednarodne javnosti. Razstava je vedno mešala posel s kulturo, oblikovala zgodovino oblikovanja in opremljanja in bila globalna platforma za resnično vrhunske izdelke s poudarkom na inovacijah. Letos so organizatorji v svoj manifesto dodali termin ‘iznajdljivost’ in se s tem posvetili 500. obletnici smrti Leonarda da Vincija; največjega med inovatorji.

Lansko leto se je sejma udeležilo 1.841 razstavljavcev iz 34. držav ter ga obiskalo več kot 430 tisoč obiskovalcev iz 188 različnih držav, kar za 26% več kot leto poprej.

Stilles se sejma udeležuje že sedemnajsto leto zapored in tudi letos predstavlja s konceptom hotelske sobe s kopalnico in javnim delom za pet zvezdični hotel. Še posebej so izpostavljena visokokakovostna vrata, ki so plod lastnega razvoja in smo za njih pridobili najzahtevnejše certifikate za zvočno izolativnost in požarno odpornost. Z našimi mednarodnimi partnerji smo prav tako razvili koncept celovitega kopalniškega ambienta z inovativnimi rešitvami ter uporabo modernih materialov, ki se lahko aplicirajo v javne hotelske ambiente.

Stilles Sevnica se s svojimi izdelki predstavlja v hali 1, prostor L09. Sejemski dogodek se zaključi v nedeljo, 14. aprila.