H4 Leipzig (2) W

Uspešno realiziran projekt kompleksne prenove H4 hotela v Leipzigu

V aprilu smo v Leipzigu uspešno zaključili prenovo hotela H4 Leipzig s štirimi zvezdicami, ki spada v eno večjih nemških hotelskih verig H-hotels. Le ta ima v centralni Evropi v lasti 76 hotelov.

Zaupan nam je bil kompleksen nabor zaključnih gradbeniških del ter proizvodnja, dobava in vgradnja opreme FF&E ter vgradne opreme (fit out). Od rušitvenih del, prenove vodovoda v kopalnicah in vertikalah, prenove elektrike v sobah in hodnikih, postavljanje suhomontažnih sten in stropov, vgradnjo hidroizolacije in polaganje keramike, dobavo in vgradnjo sanitarne opreme ter pohištva, slikopleskarskih del, vgradnjo tepihov, do dobave kompletnega premičnega in fiksnega pohištva, skupaj z ostalo potrebno interierno opremo.

Skupno je šlo za prenovo 291 sob in kopalnic, kjer smo pripravili kompletno tehnično dokumentacijo ter prevzeli kompleten nadzor ter izvedbo na gradbišču.

Prenova je bila strateško načrtovana po fazah, saj je bil hotel ves čas v funkciji – torej je nemoteno obratoval.

V Stillesu smo ponosni, da smo z lastno ekipo strokovnjakov uspešno zaključili še en projekt, ki je bil v izvedbenem smislu eden naših najkompleksnejših.