Marriott Budapest

Izvajamo opremljanje hotela Marriott Matild Palace Luxury Collection.

Te dni se v našem podjetju piše še ena veliko zgodba – saj izvajamo izvedbena dela na objektu Marriott Matild Palace Luxury Collection, v središču Budimpešte.

Objekt hotela je bil zgrajen leta 1902 in je zdaj uvrščen med Unescovo svetovno dediščino ter je tako pod spomeniško zaščito. Ponaša se s 5* ter je zasnovan tako, da bo goste navdušil s svojo bogato zgodovino, kulturo in epikurejsko odličnostjo. V kombinaciji razkošne okolice z avtentičnimi izkušnjami služi kot najbolj spektakularna vrata za raziskovanje čarov Budimpešte.

Zaradi svoje avtentičnosti je obnova takega hotelskega objekta precej kompleksna – gre namreč za opremo 130 sob, ki so si med seboj tako različne, da je logistični proces pri tem projektu ključnega pomena. Pri projektu izvajamo celoten proces notranje interierne opreme ter vrata. Obvladujemo različne materiale – les, kovino, steklo, kamen. Z naročnikom in dizajnersko hišo MKV iz Londona smo sodelovali že v razvojnih fazah, ter nato pripravili kompleksno tehnično dokumentacijo in načrte za kompleten interier. Tako naš proces zaokrožujemo kot celoto – vse od zasnove do končne izdelave, montaže ter vodenje gradbišča.

Predviden zaključek izvedbe je 31. avgust 2020.