20

Uspešno smo izvedli prenovo predsedniškega apartmaja v Sheraton Zagreb Hotelu

V Stillesu smo uspešno izvedli prenovo predsedniškega apartmaja Sheraton Zagreb Hotel | Marriott Bonvoy, ki se ponaša s 5* in je lociran v centru Zagreba.

Modern dizajn in vse tehnične rešitve so plod lastnih izkušenj našega hišnega tima arhitektov ter ekipe izkušenih strokovnjakov za izvedbo. Investitorju smo v razvojnih fazah predlagali tehnične rešitve, ki so omogočile izvedbo v predvidenem budžetu.

Poleg priprave dizajn projekta ter value inženiringa, smo realizirali tudi izvedbena dela na objektu. Celoten nabor del je obsegal rušitvena dela, prenovo inštalacij (elektro, vodovod), polaganje tlakov, suho-montažna in pleskarska dela, dobave kompletne sanitarne opreme in dodatkov, keramike, izdelave vrat ter proizvodnjo in montažo celotnega pohištva. Poskrbeli smo tudi za vso razsvetljavo ter dobavo umetniških del, zaves in ostale dekoracije.

Pohištvo se ponaša z našimi inovacijami kot so inovativni tehnološki premaz Re:NEW, ki je odporen proti razenju ter detajli v videzu patinirane medenine. S temi Stillesovimi inovacijami se že ponašajo tudi nekateri drugi luksuzni hoteli, kot je na primer – Marriott Luxury Collection v Budimpešti.

Gre za prvi projekt pri katerem smo za eno od franšiz skupine Marriott pripravili tudi dizajn projekt interierja, na kar smo zelo ponosni.