Vestibulo300

Pričeli smo z izvedbenimi deli na hotelu Nhow Hotel v Frankfurtu

Gre za novogradnjo, poslovni objekt z 49. etažami ob frankfurtskem sejmišča in bo kot taka najvišja stavba v Frankfurtu.

Hotelski del zavzema spodnjih štirinajst etaž in spada v hotelsko verigo NH Hotel Group, ki je multinacionalno hotelsko podjetje s sedežem v Madridu, ki upravlja več kot 350 hotelov v 28 državah. Od leta 2018 je NH Hotel Group del Minor Hotels, ki je eno najhitreje rastočih »hospitality« podjetij. Skupina je v letu 2019 ustvarila približno 4,6 milijarde ameriških dolarjev prihodkov.

Stilles kot partner bo poskrbel za izvedbo predsedniškega apartmaja, opremo 374 sob ter SKYBAR (del javnega dela) v zgornji etaži hotela. Poleg izdelave in dobave kompletne interierne opreme ter prostostoječega pohištva izvaja tudi polaganje talnih vinilnih oblog in tepiha (skupno gre za površino 12.000 m2), stenske ter stropne tapete, barvanje okvirjev vrat, kril vrat ter ostala sliko-pleskarska dela. Prav tako smo prevzeli keramičarska dela v nekaterih kopalnicah.

Objekt bo certificiran po Deutschen Gütesiegel Nachhaltiges Bauen, Systemvariante DGNB MIX Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude/Hotel, Version 2015 (MIX2015). To pomeni da moramo v Stillesu uporabljati, vgrajevati ter dobavljati izključno materiale skladne z certifikatom. V proizvodnji izdelujemo pohištvo pod okriljem PEFC certifikata.

Oblikovanje interierja je pripravil madridski studio RLH (Rafael de la Hoz), pri razvoju pa je sodelovala tudi naša ekipa arhitektov in inženirjev.

.